Ezüsthíd**** Hotel és Étterem
Érdeklődés / foglalás
Tovább

Jogi nyilatkozat

 

Azzal, hogy belép a www.hoteljade.hu  honlap valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

A www.hoteljade.hu  honlapon található tartalom a JADE XXI Kft. szellemi tulajdona. A JADE XXI Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vezetőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A www.hoteljade.hu  honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a honlapon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető (JADE XXI Kft.) felelősséget nem vállal. A www.hoteljade.hu  honlapon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A www.hoteljade.hu honlap üzemeltetője a JADE XXI Kft.  fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.